Arra Design

Arra Design

Prejardhja, rrugëtimi, prej kur jeni në perëndim.

Jam Ibër Kastrati, vij nga "Dobërqani i Gjilanit. Në Zvicër kam ardhur si adoleshent, pasi kishim babanë atje, ku ai kishte shkuar në vitet e 70/80.

Dëshironi edhe Ju të jeni prezentë në ALBBIZ, që PROFILI JUAJ TË SHFAQET NË TË KATËR ANËT E BOTËS KU EKZISTOJNË SHQIPTARËT? Thjeshtë, shtyp butonin dhe plotëso formularin online

Formulari