Hotel Internacional Prishtina

Hotel Internacional Prishtina

Prejardhja, rrugëtimi, prej kur jeni në perëndim.

Në vitet e 80-ta, si student, shkova ne Zvicër për të punuar për rreth 3 muaj dhe ato tre muaj u bënë 35 vite dhe tashmë 6 vite jem duke udhëhequr hotelin tim në Prishtinë, Hotel internacional Prishtina 5 Yje.

Dëshironi edhe Ju të jeni prezentë në ALBBIZ, që PROFILI JUAJ TË SHFAQET NË TË KATËR ANËT E BOTËS KU EKZISTOJNË SHQIPTARËT? Thjeshtë, shtyp butonin dhe plotëso formularin online

Formulari