Caffé Handelshof

Caffé Handelshof

Prejardhja, rrugëtimi, prej kur jeni në perëndim.

Jam Zoja Halili. Familja ime ka emigruar në Norvegji kur unë isha 8 vjeçe, përndryshe jam "llapjane" nga Kosova, shkollimet e para dhe të mesme i mora në Norvegji kurse shkollimet e larta, pasi profesioni im kërkonte njohuri dhe eksperience nga shtetet e tjera, u detyrova të mësoja dhe punoja edhe në disa shtete te Evropës si Angli, Suedi, Danimarkë, Spanje, Greqi dhe së fundi isha drejtoreshë e një zinxhiri hotelesh në Cyrih. Nga jeta personale, arsyeja pse erdha në Zvicër ishte që kisha njoftuar të dashurin tim ku sot jetojmë dhe kemi dy fëmijë dhe që të dy vijojnë shkollimin fillor në Cyrih.

Dëshironi edhe Ju të jeni prezentë në ALBBIZ, që PROFILI JUAJ TË SHFAQET NË TË KATËR ANËT E BOTËS KU EKZISTOJNË SHQIPTARËT? Thjeshtë, shtyp butonin dhe plotëso formularin online

Formulari