Zgjedhjet lajme

"PDK dhe LDK duhet të shkojnë në opozitë"

 

Trendi i ndryshimit ka bërë që populli ta kërkojë ndryshimin dhe ta votojë Vetëvendosjen, ka thënë Xhavit Drenori në "Interaktiv" të KTV-së.

“Jemi të fundit për sa i përket procesit në integrimin në Bashkimin Evropian, prandaj urgjentisht na duhet që PDK dhe LDK të shkojnë në opozitë”, ka thënë Drenori, duke shtuar se ata kanë shkaktuar dëme në vend.