Zgjedhjet lajme

Hoti: Kuvendi i Kosovës nuk do të drejtohet më nga ata që i fyejnë gratë

 

Gjatë një bashkëbisedimi me elektoratin dhe qytetarët e Degës së II-të të LDK-së në Prishtinë, kandidati për kryeministër nga LDK-AKR-Alternativa, Avdullah Hoti, ka thënë të enjten se pas fitores së koalicionit të djathtë në zgjedhjet e së dielës, Kuvendi i Kosovës nuk do të drejtohet më nga njerëz që i fyejnë gratë në baza gjinore.

“Kuvendi i Kosovës si vatër e demokracisë nuk do të drejtohet pas të dielës nga njerëz që i fyejnë gratë në baza gjinore. Fitorja jonë në zgjedhje do të mundësojë që qeveria dhe kuvendi të drejtohen nga personalitete me integritet dhe respekt për të gjithë qytetarët, sidomos nga ata që kanë respekt të veçantë për gratë, vajzat dhe të rinjtë në përgjithësi”, ka thënë Hoti.