Zgjedhjet 2019

Kanë mbetur edhe 504 vendvotime për t’u rinumëruar

Foto: Driton Paçarada / KD
 

Në Qendrën për Numërim dhe Rezultate është duke vazhduar procesi i rinumërimit të votave pas vendimit të PZAP-së.

Deri më tani raportohet të jenë rinumëruar 903 vendvotime nga 1407 gjithsejtë sa janë në proces.