Zgjedhjet 2019

Në QNR kanë mbetur pa u rinumëruar edhe 635 vendvotime

Foto: Driton Paçarada/ Koha Ditore
 

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve deri në orën 16 janë rinumëruar në total 55 për qind nga vendvotimet për të cilat ishte vendosur të rinumërohen.

Sipas Valmir Elezit, zëdhënës në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve, vetëm sot janë rinumëruar 66 vendvotime.