Zgjedhjet 2019

Elezi: KQZ-ja do të presë ankesat e palëve në Supreme para se të veprojë ndaj vendimit të PZAP-it

Foto: Koha
 

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka pranuar vendimet e Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa lidhur me ankesat e paraqitura në këtë institucion në rezultatet përfundimtare të shpallura nga KQZ-ja më 7 nëntor.

Valmir Elezi, zëdhënës i KQZ-së, ka thënë se bëhet fjalë për dy vendimet që kanë të bëjnë me përjashtim nga rezultati të një pjesë të fletëvotimeve dhe për rinumërimin e 1 472 vendvotimeve.