Zgjedhjet 2019

Nisma: QNR-ja shkeli ligjin kur i hapi dyert për votat ilegale nga Serbia

 

Nisma Socialdemokrate ka mbajtur mbledhjen e Kryesisë ku është diskutuar për administrimin e rezultatit të dalë nga zgjedhjet e 6 tetorit dhe në veçanti numërimin e votave të cilat kanë ardhur nga Serbia.

Në një komunikatë dërguar medieve, Nisma njofton se në bazë të numërimit të votave të rregullta do të jetë pjesë e Kuvendit të Kosovës.