Zgjedhjet 2019

VV e dërgon në Supreme kërkesën për pranim të votave nga diaspora

VV e dërgon në Supreme kërkesën për pranim të votave nga diaspora
 

Lëvizja Vetëvendosje ka thënë se e ka dërguar në Gjykatën Supreme ankesën për trajtimin e zarfeve me fletëvotime të ardhura nga bashkatdhetarët për zgjedhjet e 6 tetorit, të cilat erdhën në Kosovë me disa ditë vonesë, ndonëse data e dërgimit ishte brenda afateve ligjore.

VV, përmes një reagimi dërguar mediave, ka thënë se është padyshim e patolerueshme që të krijohen të gjitha kushtet, edhe përtej të lejueshmes, për t’u trajtuar zarfet nga Serbia, dhe të mos trajtohen zarfet e ardhura nga bashkatdhetarët tanë.