Zgjedhjet 2019

63% prej 314 vendvotimeve janë rinumëruar deri tani

63% prej 314 vendvotimeve janë rinumëruar deri tani

Në Qendrën e Numërimit dhe të Rezultateve është duke vazhduar rinumërimi i 314 vendvotimeve.

KTV merr vesh se deri tani janë numëruar 63 për qind prej tyre.