Zgjedhjet 2019

Mogherini dhe Hahn zgjedhjet në Kosovë i vlerësojnë të qeta dhe të rregullta

Mogherini dhe Hahn zgjedhjet në Kosovë i vlerësojnë të qeta dhe të rregullta

Shefja e politikës së jashtme të Bashkimit Evropian, Federica Mogherini, dhe komisionari për zgjerim i BE-së, Johannes Hahn, vlerësuan se zgjedhjet e 6 tetorit në Kosovë kanë qenë "të qeta dhe të rregullta".

Shefja e politikës së jashtme të Bashkimit Evropian, Federica Mogherini, dhe komisionari për zgjerim i BE-së, Johannes Hahn, vlerësuan se zgjedhjet e 6 tetorit në Kosovë kanë qenë "të qeta dhe të rregullta".