Zgjedhjet 2019

Nis numërimi i votave të fundit

Nis numërimi i votave të fundit

Ka nisur procedimi i rezultateve, kur Qendra e Numërimit dhe Rezultateve ka marrë kontingjentin e fundit të materialit të ndjeshëm.

Ka nisur lëvizja e shifrave, megjithëse renditja e partive mbetet ajo që ishte. Koha.net do të ju mbajë të informuar për votat e fundit që do t’u regjistrohen partive, derisa vetë QNR-ja ka thënë se këtë pret që ta bëjë para mesnatës.