Zgjedhjet 2019

Ahmetaj thotë se para mesnatës do të përfundojë numërimi i votave të rregullta

Ahmetaj thotë se para mesnatës do të përfundojë numërimi i votave të rregullta

Koordinatori i Qendrës së Numërimit dhe Rezultateve, Burim Ahmetaj, ka thënë për KTV-në se ka arritur kontingjenti i fundit i votave.

Ai ka thënë se deri para mesnatës mund të procedohet i gjithë materiali i ndjeshëm për gjithë korridorin.