Zgjedhjet 2019

Në qytetin e Pejës u regjistrua dalje e madhe e të rinjve në votime

 

herë të parë, Diellza Berisha nga Peja, këtë të diel po merr pjesë në zgjedhjet parlamentare.

Berisha, këtë vit ka mbushur 18 vjet dhe shpresa për një të ardhme më të mirë për të rinjtë, thotë se e shtyri atë të votojë, raporton KTV.