Zgjedhjet 2019

Ambasadori Abbott: Akti i votimit ka rëndësi, bëjeni këtë me shpresë dhe kurajo

Foto: Driton Paçarada / Koha
 

Një ditë para mbajtjes së zgjedhjeve nacionale në Kosovë, është deklaruar për media ambasadori i Britanisë së Madhe në Prishtinë Nicholas Abbott.

Ai ka porositur me këtë rast të gjithë qytetarët me të drejtë vote që të dalin nesër për të votuar dhe ta bëjnë këtë me shpresë dhe kurajë.