Zgjedhjet 2019

Si deputetë, ish-anëtarët e shoqërisë civile premtojnë më shumë mbështetje për OJQ-të

 

Lëvizja FOL dhe Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KCSF) kanë organizuar Forumin FOL Hapur me temë “Çka pret shoqëria civile nga ish-anëtarët e saj të inkuadruar në politikë”.

Me këtë rast nga ish-anëtarët e shoqërisë civile, tashmë kandidatë për deputetë thanë se do të jenë të hapur për t’i ndihmuar OJQ-të, për mënyrën e financimit dhe kthimin e besimit tek institucionet dhe partitë politike.