Zgjedhjet 2019

Pesë kryeministrat

Foto: Ilustrim / Koha - Renditja e kandidatëve në bazë të shortit të KQZ-së
 

Më shumë akuza të ndërsjella e më pak qartësi në vizionin për qeverinë e ardhshme është vënë re në fushatën, e cila realisht ka nisur me të dhënë dorëheqje Qeveria Haradinaj.

Zyrtarisht fushata ka nisur të mërkurën më 25 shtator, ndërsa që aktiviteti i partive politike dhe koalicioneve është vënë re disa javë më herët, shkruan sot Koha Ditore.