Zgjedhjet 2019

IKD-ja përkrahë padinë e Avokatit të Popullit ndaj KQZ-së për shkeljet e parimeve rreth kuotave gjinore

Foto: Ilustrim
 

Instituti Kosovar për Drejtësi (IKD) ka reaguar përmes një komunikate dërguar mediave rreth, siç ka thënë, “shkeljes së parimeve të përfaqësimit të përcaktuara në Ligjin për Barazi Gjinore nga KQZ dhe partitë politike”.

Ky institut thotë se për këtë çështje ka reaguar edhe në zgjedhjet nacionale të qershorit 2017.