Zgjedhjet 2019

Konjufca: Me Lëvizjen në qeverisje do të zhduken monopolet e miqve të PAN-it në ekonomi

Konjufca: Me Lëvizjen në qeverisje do të zhduken monopolet e miqve të PAN-it në ekonomi

Lëvizja Vetëvendosje sot ka mbajtur tubim edhe në Sharr, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

“Peizazhet e detajuara harxhojnë shikimin, sidomos kur janë delikate dhe të ngjyrosura kaq bukur si në Sharrin tonë sot, ku një dritë sydjegëse buzë kodre na e bëri më të përshtatshme të tubohemi brenda për të folmen e ndryshimeve të mëdha që na presin me Qeverinë Kurti”, thuhet në komunikatë.