Zgjedhjet 2019

Opozita në Ferizaj akuzon Aliun se po shfrytëzon punëtorët për fushatë zgjedhore

Pak kohë para zgjedhjeve të 6 tetorit, kryetari i Ferizajt, Agim Aliu, ka shpeshtuar vizitat nëpër institucionet shëndetësore dhe ato arsimore .

Sipas opozitës në këtë komunë, Aliu po keqpërdor pozitën zyrtare, duke i vënë të gjithë në dispozicion të fushatës zgjedhore, raporton KTV.