Zgjedhjet 2019

Miratohet fletëvotimi për zgjedhjet e 6 tetorit

Miratohet fletëvotimi për zgjedhjet e 6 tetorit

Në mbledhjen e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ) është publikuar dhe miratuar fletëvotimi për zgjedhjet e parakohshme parlamentare të 6 tetorit.

Nga aplikimet deri më tash janë regjistruar 35 mijë e 87 votues jashtë vendit, prej tyre mbi 4 mijë nga Serbia.