Zgjedhjet 2019

Veseli ripërsërit se lufta kundër korrupsionit është objektivi kryesor

Veseli ripërsërit se lufta kundër korrupsionit është objektivi kryesor

Lideri i PDK-së, Kadri Veseli, mbrëmë ka pasur një takim me krushjanët, ku ka bashkëbiseduar për Planin Kundër Korrupsionit dhe atë për zhvillimin ekonomik.

Veseli ka thënë se krushjanët janë punëtorë të mëdhenj dhe me qeverisjen e tij do të kenë përkrahje më të madhe për zhvillimin e bizneseve të vogla dhe të mesme.