Zgjedhjet 2019

20 parti, 4 koalicione dhe 1 kandidat i pavarur ia mësyjnë Kuvendit

Të gjitha partitë politike, kanë bërë publike listën e kandidatëve, me të cilët do t’i hyjnë garës për të siguruar ulëse në Kuvendin e Kosovës.

Në këto lista prijnë kandidatë të cilët për herë të parë synojnë të bëhen deputetë.