Via Balcanica

Mali i Zi: Vera me virus

Mali i Zi: Vera me virus

Kristina Mihailoviq jeton në Podgoricë. Ajo punon si drejtoreshë në shoqatën “Prindërit”. Maskën, bartja e të cilës në Mal të Zi është obligative edhe në hapësira të mbyllura edhe në ato të hapura, shpeshherë e harron.

“Assesi të mësohem me të dhe që duhet ta bartë vazhdimisht, dhe, edhe pse unë, natyrisht, e bart, shumë shpesh ndodhë që të harroj ta vendos në mëngjes, por duhet respektuar obligimet, të vihet deri në punë, dhe këtu, meqë hapësira është më e madhe, e ne jemi më pak maskat nuk i bartim përveç kur kemi ndonjë mysafir”, thotë Mihailoviq.