Vështrime

Një prej shumë trungjeve u eliminua

Tash më shumë se kurrë kërkohet unitet mes forcave politike në Kosovë. Ky është sulmi dhe paralajmërimi më i rrezikshëm që ka për qëllim copëtimin e Kosovës, dhe që është pasojë e shumë gabimeve që janë bërë nga ne vetë dhe nga bashkësia ndërkombëtare që na futi në një proces të pafund të sjelljes në qark. Tash duhet të veprojmë mençur dhe të koordinuar që ta shfrytëzojmë rastin që na e dha një aksion i parandaluar nga Policia e Kosovës

Tema e kësaj jave, e me gjasë edhe e javëve që do të vijnë, qe sulmi terrorist i kryer në Banjskë të Zveçanit të dielën e shkuar.

E gjitha, që në shikim të parë nisi me një kurth, me vendosjen e dy kamionëve në mes të rrugës për ta bllokuar qarkullimin, solli në vend të ngjarjes një patrullë policie që më pas i kërkoi edhe dy të tjera si përforcim. Nisën të shtënat dhe u vra rreshteri Afrim Bunjaku dhe u plagosën edhe dy policë të tjerë.