Vështrime

Trump, një ndërmarrje e përbashkët kriminale (?)

Është e llahtarshme, jo vetëm në koincidencë, se sa u afrua në një moment demokracia amerikane me pragun e ulët të asaj ballkanike

1.

“M’i gjej 11.780 vota”, dëgjohet me zë presidenti i atëhershëm amerikan, Donald Trump, duke i kërkuar sekretarit të shtetit të Georgias, që pasi të ishin numëruar të gjitha votat disi të shpikej ky numër joekzistues dhe që presidenti i atëhershëm në detyrë të shpallej fitues në Georgia.