Vështrime

Stairway to Hell

1.

Nuk kisha ide më të mirë për të ilustruar ndjenjën e javës së kaluar - me paralajmërimin e presidentit rus Putin për mobilizimin e treqind mijë (e ndoshta qindra mijëra) rekrutëve të rinj për luftën në Ukrainë - sesa lojë fjalësh me këngën e famshme të Led Zeppelin, kësaj here në versionin që është edhe në titull, pra Stairway to Hell, Shkallët për në Ferr (e jo Heaven-Parajsë , si në origjinal).

Një vjeshtë e rëndë përpara: jemi më afër se kurdoherë përdorimit të armëve bërthamore në Evropë, përjetimit të krizës energjetike në tërë kontinentin dhe spirales së shtrenjtimit të çdo gjëje, nga ushqimi deri te kredia. E, skenari i Putinit mund të përdorë edhe më tutje Ballkanin

1.

Nuk kisha ide më të mirë për të ilustruar ndjenjën e javës së kaluar - me paralajmërimin e presidentit rus Putin për mobilizimin e treqind mijë (e ndoshta qindra mijëra) rekrutëve të rinj për luftën në Ukrainë - sesa lojë fjalësh me këngën e famshme të Led Zeppelin, kësaj here në versionin që është edhe në titull, pra Stairway to Hell, Shkallët për në Ferr (e jo Heaven-Parajsë , si në origjinal).