Vështrime

Fati i librave të mikut tim Jacques

Ndeshja e së shtunës mes Kallmetit të madh dhe të voglit

Ndeshja e së shtunës mes Kallmetit të madh dhe të voglit

1.

Miku im Jacques thotë se shkon nesër në Moravi veriore.