Vështrime

Rrëfimi i J.V.Xhugashvillit për presidentin serb

Çka kanë të përbashkët Plani Marshall, rrëzimi i Masarykut nga ballkoni dhe sfida serbe për të dalë prej përqafimit rus?

Çka kanë të përbashkët Plani Marshall, rrëzimi i Masarykut nga ballkoni dhe sfida serbe për të dalë prej përqafimit rus?

1.

Ndonjëherë ngjarjet e sotme në Evropë mund t’i shpjegojë më së miri Josif Visarionoviç Xhugashvilli.