Vështrime

Paqen në Ukrainë duhet ta gjejmë në mesin tonë

1.

Për luftën e Kosovës në baltën ukrainase, ringjalljen e Rugovës, vijën e re e më të trashë ndarëse mes Kosovës dhe Serbisë

1.

Sa lehtë hyjmë në luftë.