Vështrime

Ballkani lamtumirës i Angela Merkelit

1.

Gjashtë shtete, pesë ambicie, katër karrige, tri drejtime, dy shpejtësi, një lëmsh

1.

Ballkani Perëndimor përbëhet prej gjashtë shtetesh dhe një lëmshi.