Vështrime

"Pse s'po më thirrni?"

S'do mend se do të kenë kujtuar se po tallesha me ta – të tillë e patën shikimin. Porse ua shpjegova çfarë mendoja: se me të nisur vaksinimi masiv, do të duhej ftuar ata që tashmë ishin regjistruar në sistem prej kohësh dhe që mund të jenë potencialisht më të rrezikuar. Para vetes e kishin një ithtare të flaktë të vaksinimit, ani që këtë nuk kishin pse as ta dinin

S'do mend se do të kenë kujtuar se po tallesha me ta – të tillë e patën shikimin. Porse ua shpjegova çfarë mendoja: se me të nisur vaksinimi masiv, do të duhej ftuar ata që tashmë ishin regjistruar në sistem prej kohësh dhe që mund të jenë potencialisht më të rrezikuar. Para vetes e kishin një ithtare të flaktë të vaksinimit, ani që këtë nuk kishin pse as ta dinin

"Shyqyr që e more vaksinën, tash ndoshta e ndërron temën", më kishte komentuar një mik në FB, pasi e bëra publike se e mora dozën e parë të vaksinës.

Duke u mbështetur mbi deklaratën e ministrit të Shëndetësisë se me datën 15 do të niste vaksinimi masiv i popullatës, kishte tri-katër ditë qëkur kisha paralajmëruar në llogarinë time në FB se e prisja thirrjen nga Ministria për vaksinim, duke pasur parasysh se isha regjistruar në portalin eKosova qysh më 5 prill.