Vështrime

Ëndrra e një nate vere

Fundjava diplomatike, përkundër huqeve të mia me prognozat gjatë dekadave se Lufta III Botërore mund t'ia fillonte nga Bosnja, Kosova, sulmet e 11 Shtatorit në Amerikë, Afganistani, Iraku, Irani, Ukraina … u shënua me ngritje tensionesh për shkak të formimit të Superligës Evropiane të Futbollit e përbërë nga gjashtë ekipe angleze, tri spanjolle dhe tri italiane, të shkëputura nga petku i UEFA-s dhe organizimit të tyre për turnamentet e futbollit evropian. Trysnia e mediave, e FIFA-s, e sidomos e tifozëve, bëri që kjo "ëndërr" të përfundonte ende pa filluar... Çdo ngjashmëri me qeverisjen e tanishme kosovare është e rastësishme

Fundjava diplomatike, përkundër huqeve të mia me prognozat gjatë dekadave se Lufta III Botërore mund t'ia fillonte nga Bosnja, Kosova, sulmet e 11 Shtatorit në Amerikë, Afganistani, Iraku, Irani, Ukraina … u shënua me ngritje tensionesh për shkak të formimit të Superligës Evropiane të Futbollit e përbërë nga gjashtë ekipe angleze, tri spanjolle dhe tri italiane, të shkëputura nga petku i UEFA-s dhe organizimit të tyre për turnamentet e futbollit evropian. Trysnia e mediave, e FIFA-s, e sidomos e tifozëve, bëri që kjo "ëndërr" të përfundonte ende pa filluar... Çdo ngjashmëri me qeverisjen e tanishme kosovare është e rastësishme

Çfarë hipokrizie. Sot qenka Dita e Tokës. Një ditë e shënuar nga qeniet të cilat më së shumti kanë abuzuar dhe vazhdojnë të abuzojnë me këtë planet.

Në vazhdën e këtij abuzimi ja edhe një ditë e vitit për ta shënuar Ditën e Tokës.