Vështrime

Rreth kompromisit nga letra e Bidenit

Është mëkat që shumica e atyre që ndërtojnë dhe ndikojnë diskursin publik, prej politikanëve dhe politologëve deri te analistët e gazetarët, rëndom trajtojnë margjinat e temave, zakonisht duke u kapur për fjalë a terme që janë përdorur me qindra herë në të njëjtin kontekst.

Si puna e fjalës kompromis nga letra e presidentit Biden!