Vështrime

Një ditë e bukur sikur kjo...

Dje ishte një nga ato ditët kur përkundër faktit se ne këtu në Mbretërinë e Bashkuar ende jemi në karantinë, njeriu ende e shijon ditën e bukur pranverore. Ashtu veprova edhe unë. Dola në parkun tim të preferuar këtu afër shtëpisë, në “Regents Park”.

Po kaloja përskaj shtegut i cili kalon pranë kopshtit zoologjik. Janë edhe disa kafshë të cilat mund t’i shohësh aty nga ai shteg, pa hyrë fare në kopshtin zoologjik. Teksa po ecja në atë pjesë të shtegut, pak më larg atje në distancë, mund ta shihja një ekip televiziv me pajisjet e tyre përcjellëse mobile teksa po intervistonin dikë. Me të arritur pranë tyre e dëgjova një zë femre të më drejtohej. Zotëri, unë jam nga BBC Breakfast dhe quhem Louise Minchin

Dje ishte një nga ato ditët kur përkundër faktit se ne këtu në Mbretërinë e Bashkuar ende jemi në karantinë, njeriu ende e shijon ditën e bukur pranverore. Ashtu veprova edhe unë. Dola në parkun tim të preferuar këtu afër shtëpisë, në “Regents Park”.

Meqë nuk ishte ditë vikendi, edhe numri i njerëzve që kishin dalë në park ishte dukshëm më i vogël.