Vështrime

Menaxhimi katastrofal

Dje u regjistrua numri më i madh i të infektuarve me COVID në 2021: 730 raste krahas 6 vdekjeve. Numri i përgjithshëm i të infektuarve mbërriti në 76.110, kurse i të vdekurve në 1.688 (96 në dy javët e fundit). Dhe për ironi, mu në ditën kur dolën këto shifra, i dëgjonim Avdullah Hotin dhe Armend Zemajn tek i thurnin lavde vetes duke thënë se Kosova kishte bërë menaxhim të shkëlqyer të pandemisë. Për më tepër, dëgjuam se Kosova nuk kishte nevojë për masa të reja, sepse "gjërat ishin të menaxhueshme dhe nën kontroll". Ani që 80 për qind e pacientëve në Klinikën Infektive janë me oksigjenoterapi.

Paramendojeni situatën po qe se vetëm dhjetë shtete të Evropës që na kanë njohur po të na i kishin dhuruar, a shitur fundja, nga 50 mijë doza, do t'i kishim 500 mijë doza në dispozicion. Mbase, siç do të thoshte miku im Fehi, Qeveria është dashur ta angazhonte kryesindikalistin e SBASHK-ut, Rrahman Jashari, për këtë punë. Sagllam do të na i kishte siguruar deri tash

Dje u regjistrua numri më i madh i të infektuarve me COVID në 2021: 730 raste krahas 6 vdekjeve. Numri i përgjithshëm i të infektuarve mbërriti në 76.110, kurse i të vdekurve në 1.688 (96 në dy javët e fundit). Dhe për ironi, mu në ditën kur dolën këto shifra, i dëgjonim Avdullah Hotin dhe Armend Zemajn tek i thurnin lavde vetes duke thënë se Kosova kishte bërë menaxhim të shkëlqyer të pandemisë. Për më tepër, dëgjuam se Kosova nuk kishte nevojë për masa të reja, sepse "gjërat ishin të menaxhueshme dhe nën kontroll". Ani që 80 për qind e pacientëve në Klinikën Infektive janë me oksigjenoterapi.

Nga ky takim, dy qenë deklaratat për mbamendje: