Vështrime

Një zile globale alarmi e pandemisë

Ngjarjet mund fare lehtë ta kthejnë koordinimin e përpjekjeve pandemike në një sprovë madhore për udhëheqjen globale të Bidenit. Por nëse përkushtimi i SHBA-së është qartazi i nevojshëm, atëherë veprimi i përbashkët larg më i gjerë është i domosdoshëm për parandalimin e një katastrofe morale, mjekësore dhe ekonomike

Shikuar nga Evropa, Azia apo madje Amerika Veriore, Manausi, kryeqyteti i shtetit brazilian të Amazonës, është po aq i largët sa mund të jetë.