Vështrime

Befasitë nuk kanë fund

Kurrë nuk do ta kisha besuar se do të mund të ndodhte që të ishim dëshmitarë të desantit ndaj ndërtesës që e përfaqëson popullin amerikan, për një kohë kaq të shkurtër, të organizuar dhe të papenguar.

Një vit i mbrapshtë mbaroi, me shpresën që ky nuk do të jetë i tillë. Zgjedhjet mbase edhe mund të sjellin ndryshimin politik, mirëpo ky vend ka nevojë për ndryshime aq rrënjësore, saqë do të na nevojiten shumë vjet për t'u normalizuar. Uroj që të mos na vyen edhe 20 të tjerë për t'i zhbërë krejt ato të këqijat që na i bënë njerëzit "vizionarë"

Kurrë nuk do ta kisha besuar se do të mund të ndodhte që të ishim dëshmitarë të desantit ndaj ndërtesës që e përfaqëson popullin amerikan, për një kohë kaq të shkurtër, të organizuar dhe të papenguar.

Në ditën kur prisnim të njiheshim edhe me një shpikje kreative të Gjykatës Kushtetuese në lidhje me zgjedhjet e reja dhe me atë se kush mund e kush jo të kandidojë për deputet, ndodhi Washingtoni. Diçka e paimagjinueshme dhe e paparë deri më tani në Amerikë.