Vështrime

“Dalai Lamat” e tempujve të nudizmit politik kosovar

“Edhe pas tij unë, e edhe pas meje, unë” postulat ky i Dalai Lamave tanë politikë, të cilët në çdo çast janë të gatshëm që t’i shkëmbejnë dhe bëjnë rokadat e kolltukëve të tyre politikë ndërmjet vete, gjithnjë në emër të “sakrificës” dhe “unitetit” për popullin, dhe kështu qe 20 vjet rresht. Të bëmat dhe aftësitë e juaja politike i pamë, frytet e tyre do t’i vjelim edhe një kohë të gjatë. Përderisa qytetari i thjeshtë i rrëzuar përtokë nga efektet ekonomike të shkaktuara nga COVID-19 pret pagesën e pjesës së dytë me 170-euroshin e tij për të mbijetuar, Qeverisë ku partia e Ramush Haradinajt është partner qeverisës i trokasin faturat ku pritet që Devollët të paguhen 27 milionë euro, Bektel Enka 52 milionë euro e pse jo edhe Contour Globali 20 milionë euro. Të gjitha këto si pasojë e vendimeve të arbitrazheve për rastet e lartcekura

“Edhe pas tij unë, e edhe pas meje, unë” postulat ky i Dalai Lamave tanë politikë, të cilët në çdo çast janë të gatshëm që t’i shkëmbejnë dhe bëjnë rokadat e kolltukëve të tyre politikë ndërmjet vete, gjithnjë në emër të “sakrificës” dhe “unitetit” për popullin, dhe kështu qe 20 vjet rresht. Të bëmat dhe aftësitë e juaja politike i pamë, frytet e tyre do t’i vjelim edhe një kohë të gjatë. Përderisa qytetari i thjeshtë i rrëzuar përtokë nga efektet ekonomike të shkaktuara nga COVID-19 pret pagesën e pjesës së dytë me 170-euroshin e tij për të mbijetuar, Qeverisë ku partia e Ramush Haradinajt është partner qeverisës i trokasin faturat ku pritet që Devollët të paguhen 27 milionë euro, Bektel Enka 52 milionë euro e pse jo edhe Contour Globali 20 milionë euro. Të gjitha këto si pasojë e vendimeve të arbitrazheve për rastet e lartcekura

Mëngjes i errët në Londër. Edhe pse ditë verore nuk shoh asnjë shenjë se sot do ta shohim diellin këndej. Por ajo për çka Anglia është e njohur është se këtu mund t’i përjetosh edhe tri stinët brenda ditës.