Vështrime

Fatkeq

Ndërsa parlamenti ka aprovuar sot një Qeveri të re në Kosovë, këtu janë disa mendime për fatin e saj. Do të udhëhiqet nga LDK-ja dhe do të ketë një shumicë të vogël të mbështetur në disa parti minoritare si dhe disa parti të vogla që kanë qenë në opozitë gjatë jetës së shkurtër të koalicionit VV/LDK.

Qëllimet kryesore të kësaj qeverie janë