Vështrime

Fundi i majit 2020 në Kosovë - Një inventar i shkurtër politik në një vend me dy epidemi

Ndryshimi i muajit shënon disa ndryshime serioze për njerëzit në Kosovë, sepse efektet dhe trajtimi i dy viruseve janë akoma vendimtare për jetën e tyre - njëri prej tyre tashmë për shumë vite ka vepruar në mënyrë shkatërruese

Virusi afatgjatë i korrupsionit dhe nepotizmit