Vështrime

Në pritje të normalitetit

Po na thonë se së shpejti do t'i kthehemi normalitetit. Sinqerisht, nuk është se dolëm fort nga normaliteti edhe këto tetë javë sa u

Gjatë gjithë javës trendi i rënies së të infektuarve me COVID-19 përfundimisht ka qenë lajmi kryesor, i cili na e ktheu një ndjenjë qetësie se gjërat mund të kthehen në rrjedhën e vet të mëparshme më shpejt seç e kemi besuar.

Lajmi më i keq, pa dyshim, i lidhur në formë indirekte me virusin qe vetëvrasja e të riut 26 vjeç i cili, një ditë pasi u vendos në karantinën e Qendrës së Studentëve, u hodh nga kati i pestë. Arsyet e një veprimi të këtillë mbase edhe nuk do t'i marrim vesh kurrë si duhet. Porse ngjarja tragjike u shndërrua në temë për përplasje politike dhe kërkesë për shkarkimin apo dorëheqjen e ministrit në detyrë të Shëndetësisë, Vitia.