Vështrime

Kot

Viruset politike mund të presin. Pra, mirë do të ishte që Kosova të vazhdonte të udhëhiqej nga Qeveria në detyrë. E kur të kryhet epidemia shkojmë në zgjedhje. Ashtu siç po e kërkojnë krejt partitë politike. E po më duket, edhe ne qytetarët.

Këtë javë e festova ditëlindjen. Për herë të parë me maskë e me dorëza gome, tek sillesha në zyrat ku gjithnjë ka lëvizje të gazetarëve dhe të gjithë stafit që merret me prodhimin e lajmeve, ku urimi vinte me një "të cakne" bërrylash.