Vështrime

Lufta kundër dy viruseve me tenxhere

Ka shumë vjet që Kosova e lufton virusin Hashim dhe ende nuk ka dalë ta çrrënjosë. Të shpresojmë se COVID-19 nuk do të na sillet, këndej pari shumë gjatë kohë

Për që çohemi e protestojmë në mes të një pandemie, kur shumica e popullit është (vetë)ngujuar në shtëpi, kurrë nuk e kisha besuar. Por, po më duket se pikërisht qëndrimi në shtëpi dhe mundësia e përcjelljes së ngjarjeve nga dora e parë, e jo "me të ndime", e ka bërë të mundur këtë reagim. Absolutisht mbresëlënës.