Vështrime

Na mungon opozita

Vendimet e para të pushtetit të tashëm po i japin kënaqësi masës, dhe kjo mund të vazhdojë edhe për një kohë, madje edhe të gjatë. Megjithatë, jemi të pashpresë. Na mungon opozita për të ardhmen

Nuk është që PDK-ja ka pësuar rënie veç si pushtet. Nga 2007-a, kur doli e para në zgjedhje kombëtare, më 2019 ra në vendin e tretë. Nga një opozitë e mirorganizuar para 2007-s, më 2020 u shfaq si një grup deputetësh me probleme në lexim e me aksione simbolike joinventive.