Vështrime

Diva

Dje na la Nexhmije Pagarusha.

Dje na la Nexhmije Pagarusha.

Ka kohë që kishte hyrë në dekadën e nëntë të jetës. Jetë suksesesh, dështimesh, ngritjesh e rëniesh. Porse për dallim nga shumica, e përcjellë nga fama të cilën e kishte fituar me mundin vetjak dhe me dhuntitë e lindura: zërin e jashtëzakonshëm dhe veshin absolut.