Vështrime

Nëse një politikan e flet vetëm të vërtetën, kurrë s’do t’i fitojë zgjedhjet

Më e rëndësishmja që ka ndodhur me rotacionin politik është se vetë qytetarët e kanë kuptuar fuqinë e tyre. E kanë kuptuar se ata që ua kërkojnë votën dhe më vonë i harrojnë, paska mundësi të ndëshkohen. Së këndejmi, pavarësisht rezultateve të Qeverisë Kurti, një fuqizim i madh tashmë ka ndodhur në Kosovë – fuqizimi i qytetarit të Republikës. Do të jetë shumë më e vështirë t’i mashtrojë kush!

NËSE DO TA FLISNIN gjithnjë të vërtetën, politikanët kurrë nuk do t’i fitonin zgjedhjet.