Vështrime

Kush po i frikëson Albinin e Isën?

LVV-ja dhe LDK-ja po frikësohen mos po “e bluajnë” njëra-tjetrën. Qytetarët, të cilët i kanë votuar, nuk e kanë pasur as këtë frikë e as këtë dert. Derti e frika kryesore e qytetarëve është se, mos edhe kësaj here, njëjtë si më 2017-n, për shkak të kapriceve e kalkulimeve të politikanëve, vullneti i tyre i shprehur në zgjedhje nuk do të arrijë të vihet në jetë

PA E KUPTUAR qartë Lëvizja Vetëvendosje se nuk i ka fituar mbi 50 për qind të votave, si dhe pa e kuptuar qartë Lidhja Demokratike e Kosovës se i ka humbur zgjedhjet, duket se do ta kenë të vështirë të nënshkruajnë marrëveshje për koalicionin qeveritar.