Vështrime

Në kërkim të Arit të vogël

Në këshillat e firmave PR, të relacioneve me publikun, sugjerohet që turi të bëhet katër deri në gjashtë muaj para zgjedhjeve, dhe po të ishte Arieli diku afër këtë do t'ia thoshte Kadri Veselit. Tash Arieli a kolegët e tij kanë shpallur se janë në Fillim të ri. Natyrisht, nuk janë budallenj që të proklamojnë se fundi i këtij fillimi është i njëjtë. Presin që budallenjtë të jemi ne.

1.